Co je v KHL nového?

01.09.2012 14:22
Hrací systém soutěže bude, vzhledem k počtu účastníků, dvoukolový. Do nádstavbové části, play-off, posléze postoupí prvních osm týmů po základní části soutěže.
 
Tak jsem projel webovky všech našich soupeřů a tady jsou novinky:
 
Orlová
Kvůli přihlášení SK Karviné do KHL muselo odejít z Orlové 7 hráčů na všichni dobrovolně. V první řadě je to brankář – oblíbenec orlovských tribun - Marek Volf, dále také loňský kapitán Ladislav Opravil, Radek Milch, Leo Matušínský či Michal Zákuťanský i další. V Orlové zatím netrénuje ani Tomáš Wróbel. Do Frýdku-Místku odešel zkusit štěstí Tomáš Malík.
Místo jedničky v brance by měl obsadit Réné Urbánek!
 

Krnov

Nový kouč Michal Piskoř,  hrál za Vítkovice (360 zápasů) v posledních letech trénoval druholigové týmy Frýdku Místku a Opavy. V současnosti Michal Piskoř studuje trenérskou A licenci a velké ambice. No uvidíme.

 

Studénka, TJ Horní Benešov

žádné zprávy no uvidíme

 

Kopřivnice

Snad jen nedostatek hráčů...

 

Nový Jičín B

Kamil Glabazňa přestoupil z hrajícího trenéra B mužstva na posttrenéra A týmu. Opět bude nastupovat hodně juniorů, bo Nj nemá juniorku.

 

Bohumín

Nechali se slyšet že do příští sezony posílí, tak uvidíme.

 

HC Uničov

V loni hráli Jižní Moravu+Zlín, letos se přehlásili k nám. Proč? nevíme. Snad by měli trošku posílit a hrát i s Juniory z Olomouce, no uvidíme, měl by hrát i Petr Pavlas.

 

SK Karviná

Vloni 2.liga krach a nyní KHL. Uvidíme jak se popasujou s tím že většinu kádru vylili do Orlové a teď vzalo zpět.