HC Kopřivnice - HC Rožnov pod Radhoštěm 4:3

12.10.2013 17:00

HC Kopřivnice - HC Rožnov p.R. - 4:3 (0:1, 3:1, 1:1)

Datum 12.10.2013, 17:00
Základní část 3. kolo

 

Sestava:

v brance: Mizera (Hnilica)

1. obrana: Švrček Ja., Babiš,

2. obrana: Švrček Ji., Bambuch,

3. obrana: Černý, Bártek

 

1.útok: Kroupa, Skopal, Vaculín, 

2.útok: Martyčák J., Martyčák T., Vyvíjal,

3.útok: Křenek, Duda, Holý (Štusek)

 
SESTAVA HC Kopřivnice:
 
 
Branky Rožnova: 15:39. Marty J, 28:34,Skopy,l 59:31 Marty T
 
 
Rozhodčí: Krenželok . Urbánek, Matějný
Diváci: ???
 a 8 fanoušků Rožnova kterým patří dík za podporu týmu!
 
V Kopřivnice se hrálo derby jak má být a i přes porážku 4:3 můžeme být fanoušek s hokejem spokojen. Na ledě se pořád něco dělo a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Začátek utkání byl spíše opatrný a Kopřivnice měla první šanci až v 8 minutě při přesilovce 5na3, tu jsme ubránili a vyrazili i trochu na soupeřovu bránu. První gól dal po krásné individuální akci Kuba Martyčák, když se mezi dvěma hráči prosmykl z rohu k k bráně a procedil puk do brány. Škoda vyprovokované potyčky po 20minutě kdy po první větší bitce sjkončilo utkání pro Kubu Švrčka. Druhá třetina se opět rozjížděla pomalu, ale v 29 minutě z dorážky skóroval Robert Skopal a najednou jsme vedli 2:0, Kopřivnice byla hodně v šoku a začala se více tlačit do naší brány, což jsme bohužel neunesli a do 5 minut to bylo 2:2. Jeden gól padá na vrub špatné rozehrávky a druhý byl z dorážky do konce třetiny bohužel padl ještě jeden gol po rozebrání naší obrany v přečíslení 3na2. Potom jsme hráli minutu a půl přesilovku 5na3 a ikdyž jsme mačkali a stříleli z beku nebylo tam nic překvapivého a tady se zápas asi zlomil. Potom jsme ještě přišli o Kubu Martyčáka, který neunesl nepřesné výroky sudích, kterých bylo hodně na obě strany a dostal do konce utkání, je to škoda, protože to byl do této chvíle nejlepší hráč týmu a ve třetí třetině chyběl, to už se hrálo jen na dvě pětky! Třetí třetinu jsme opět začli aktivně, Kopřivnice se nikam netlačila a čekala z obrany zkušeně na na brejky, její pasivita byla tak velká že je škoda že jsme toho nevyužili, střel na branku domácích bylo hodně, ale vše do prostoru sněhuláka nebo dva metříky mimo klec, tady bych doporučil využít nějakou akci u optika asi tak pro půlku hráčů (určitě Holas, Bambas,...), ale pořád lepší než druhá sorta lidí, která nevystřelila a nevystřelila a ani doteď by nevystřelila( Babiš, Vaculín,...). Ale celkově se mužstvo hodně hodně kouslo a makalo jako kdyby byly v kalendář Vánoce a Kopřivnice se musela strachovat o výsledek. Kontaktní gol bohužel přišel hodně pozdě a to v přesilovce 6na4, když předtím jsem neproměnili 5na3. je to škoda protože byly tam dvě dorážky hlavně Dudova do prázdné které se bohužel odehrály ležérně a hlavně mimo bránu. Po závěrečném hvizdu se ještě strhla po faulu na Jirku Švrka hromadná mela s titulkem sejměte Holase, borci z Kopru ale měli asi v gatích bo nikdo do něj nakonec nešel, když nepočítám toho klučinu z kopru který to odsral s tím kečupem pod nosem(dávám mu palec nahoru).
 
Palec dolů: Všem těm kteří reagují na rozhodčí podrážděně a pořád brečí že nás myje. Rada pro ně soustřeďte se na hokej a neoslabujte tým!
 
Palec nahoru: Výkon týmu, konkrétně bruslení, nasazení. Tomu že jsme podstatnou část utkání hráli jen s dvěma rodilými beky - Bambas, Jirka Švrček to je opravduzázrak dostat jen 4 góly.
Utkání bylo divácky a hokejově pěkné a muselo potěšit, jen tak dál.
 
Borec na konec: Hlavní rozhodčí
 

Komentář trenér Miroslav Martyčák: Pěkné utkání odehrané s nasazením a bojovností. Bohužel ale ani to někdy nestačí k dosažení bodů, zvlášť když zápas nezvládne rozhodčí na obě strany. Hráčům chci poděkovat věřím že pokud budeme tak pokračovat dočkáme se prvních bodů.

 

Takže všichni doma 26.10.2013 na Horní Benešov!