HC Rožnov pod Radhoštěm – HC Studénka 4:8 (2:3,1:2,1:3)

08.10.2017 10:08

HC Rožnov pod Radhoštěm – HC Studénka 4:8 (2:3,1:2,1:3)

Branky1. Prycl (Kunčický), 18. Vyvíjal (Kroupa), 31. Prycl (Kunčický), 41. Prycl (Kunčický) – 4. Pokorný (Štěpjak), 10. Pokorný (Gonos), 17. Sochorek (Tomášek, Martinčík), 25. Šťubna (Štěpják), 31. Tomášek, 43. Orszulik (Čáň), 47. Štěpjak (Šťubna), 60. Tomášek (Martinčík)

Vyloučení:      

Využití

Diváci:  100 diváků

Sestava: Mizera (Hnilica)- Švrček - Mynarčík, Valentík - Babiš, Vítek - Čada,

 Kroupa, Tůma, Vyvíjal, - Prycl, Kunčický, Švajda, - Krejčí, Štefek, Cvečka, 

 

Do utkání měli domácí výborný vstup a už v první minutě se šlo do vedení zásluhou celého útoku a hlavně střelce Tomáše Prycla! Bohužel po chybě obránce Čady a nepozorného Mizery v brance bylo vyrovnáno už ve 4minutě. V začátku utkání jsme byli lepší, ale bohužel chyby rozhodovaly, ve vlastní přesilovce po další chybě Čady na modré 1:2. Bohužel posile ze Vsetína vstup do utkání nevyšel. Třetí gól byl po nádherné akci Studénky do prázdné. Oklepání přišlo ale rychle na kontakt snížil příklepem z kruhů Filip Vyvijal a bylo veseleji. 

První třetina ukázala vyrovnaný hokej a jen díky fatálním chybám jsme prohrávali. Druhá třetina přinesla náš nápor, ale i další chyby, bohužel celé utkání nevyšlo Lukáši Mizerovi, který daroval i čtvrtý gól potom jsme dokázali ale opět snížit na 3:4, ale ve stejné minutě další fatalní chyba obránce brankář a 3:5. 

Ve třetí třetině neskutečně drabající Tomáš Prycl dokončil hattrick a dostal nás zpět do hry 4:5. Jenže následovaly další dva neskutečně idiotské góly, šestý byl po teči obránce nechytatelně nad klečícího golmana a sedmý který po zbytečném vyražení od golmana dotlačil hráč studénky do branky, poslední gól jsme dostali v oslabení 17 sekund před koncem.

 

Hvězda utkání: Tomáš Prycl = hattrick

Další hvězdy: Mynarčík, Valentík, Švajda a Kunčický

Pochvala celý třetí útok který v plus mínusech byl na nule!

 

Špatenka: Určitě neměl svůj den Míza a Čada, plus celý druhý útok mínus 3 v plus mínusech!

 

Glosa dne: Luxus nebo blbost je když Machač je na střídavý start z 1.WSM ligy z Přerova a má formu jak hrom a nechytá.

Naši golmani se musí hodit do pohody a čekat na příležitost, protože aktuálně nemají top formu. 

A to ještě nevím proč nešel chytat od půlky utkání Hnilica?

 

Jinak výkon týmu šel od loňska nahoru, a hrajeme vyrovnané zápasy.

 

-rprside-