HC RpR - HC Studénka 4:6

26.11.2017 09:32

HC RpR - HC Studénka (2:1,1:2,1:3)

Další promarněný zápas který vezme týmu psychické síly, po těsné porážce v Habeši a kolapsu s Porubou B odehrál Rožnov velmi dobré utkání. 

Teď se pokusím politicky korektně napsat ve zkratce jak to bylo, doufám že vedení to ocení.

Na ledě nešlo vidět kdo je první a kdo předposlední. I přesto že některým se nedařilo, hráli jsme dobře a bod(y) jsme si zasloužili, bohužel neproměňování šancí od nejmenovaného útočníka, zbytečná vyloučení dalšího nejmenovaného útočníka a chyby v obraně jedné nejmenované formace rozhodly. Musíme ještě pochválit nejmenované navrátilce do týmu, patřili k nejlepším na ledě a dodali další kvalitu pro náš manšaft,...tady trochu z korektnosti ujedu díky Vaci, Bambas!

Prvních pět minut utkání patřilo Studénce a po chybě v obraně padl gól. Potom ale Rožnovu začal vycházet rychlý přechod do útoku a zaslouženě přišel obrat. Musím pochválit celý manšaft, protože na první třetiny doma se dá letos dívat a hodně lidí říká že bude chodit jen na ně. Druhá třetina vypadala jako vždy: výborný nátlakový hokej z naší strany, se špatným zakončením a góly v naší síti po rychlých brejcích soupeře. Byli jsme jasně lepší a přesto prohraná třetina, hlavní příčina byla v zakončení, těch přečíslení!!! 2na1 a 3na2 a 2na4 a my z toho nedáme skoro ani dobrou střelu.

Třetí třetiny nám vyloženě nejdou, dostali jsme rychlý gól, ale i přesto v přesilovce srovnali! Potom ale bohužel nás Studénka zamkla a pod tlakem děláme moc chyb, přišel gól. Velkou šanci na srovnání byla přesilovka 5na3 minutu a půl, tady se zlomil zápas, domácí měli vyrovnat. Poslední gól přišel v oslabení minutu před koncem. Fyzicky poslední třetiny odpadáme, jde to vidět v soubojích a v kvalitě zakončení, bohužel chybí treninky!

 

Hodnocení trenéra Luboše Poruby: Dneska jsme byli lepší, ale chyby a zbytečná vyloučení rozhodly o naší porážce, pořád se to opakuje, nevím už co s tím, do hlav hráčů nevidím.Máme před sebou 3 důležité utkání, potřebujeme je zvládnout a play off bude pořád reálné.