Opět špatný vstup do sezony!

05.10.2013 21:23

2.kolo KHL

HC Rožnov pod Radhoštěm “A“ - Hokej Šumperk 2003 "B" 1:6 (0:2, 0:3, 1:1)

Branky a nahrávky: 54. Duda

 

Vyloučení: 9:9 Využití: 0:3

 

Diváci: 55

Průběh utkání: 6:0, 6:1.

Sestavy:

HC Rožnov pod Radhoštěm “A“ :

Brankář: Mizera (Hnilica)

1 útok: Duda,Vaculín, Kroupa                             1 obrana: Švrček Ja., Švrček Ji.

2 útok: Martyčák, T. Martyčák, J. Vyvijal             2 obrana: Černý, Matúš

3 útok: Skopal, Holý (Hajda), Křenek (Krátký)      3 obrana: Babiš, Bambuch


Na dnešní utkání se musí hned zapomenout, protože když se nedaří tak se nedaří. Vstup do utkání nebyl špatný, ale výborně bruslící soupeř se dostal hned v první přesilove do vedení a v 13. min jej zvýšil opět střelou z mezi kruhů pod víko na 2:0. I přes náznaky šancí gól Rožnovští nedali. V druhé třetině se místo očekávaného tlaku dostavil do domácí sítě druhý gol a o minutu později v oslabení další. Šumperk bruslil a byl všude, zatímco naši borci se marně hledali a prapor nedokázal nikdo pozvednout. Pátý gol Šumperku přišel z trestného střílení ještě v druhé třetině, když před tím Rožnovští nevyužili žádné šance  z dobrého tlaku. Třetí třetinu iniciativa Šumperku opadla, ale naši borci se do zápasu už i přes několik šancí nedostali. V 48 minutě padl gol na 0:6 a všechny začaly popadávat chmury že první domácí gol sezony už dnes nepadne, ale naštěstí Lukáš Duda vzal puk a zpoza vlastní brány jej dovezl přes celé hřiště až do branky Šumperku, byla to akce hodna zlaté přilby, bohužel na jeden krásný gól se nehraje.
Mužstvo v prvním domácím utkání nebruslilo a hrálo hodně pod své možnosti, hráči se na ledě hledali a bohužel nenašli.
 
Hodnocení zápasu hlavní trenér Zdeno Matiz: Hráli jsme hodně špatně, nejsem spokojen s přístupem hráčů a začíná to už v treninkových jednotkách nízkou účastí.
 
Hodnocení trenér Miroslav Martyčák: Na první domácí utkaní si cestu na zimní stadion našlo poměrně dost diváků. Nikdo snad netušil co budou muset zkousnout. Hokej z kterého musely bolet oči a hodný žáku šesté třídy a to oni zahrají i lip. Utkání bez nasazení, bojovnosti,nápadu a hlavně bruslení. Odehráli jsme jedno z nejhorších utkání co pamatuji. Víc komentáře snad není třeba.
 
 
Těžké zápasy pokračují So 12.10.13 17:00 HC Kopřivnice - HC Rožnov pod R.