Poslední zápas základní části skončil porážkou

11.02.2017 21:52

HC Studénka - HC Rožnov pod Radhoštěm 6:2 (1:0,3:0,2:2) 

Branky: 42:48 Vyvíjal (Prycl), 55:20 Kroupa (Bambuch)

Vyloučení: 5:9  Využití: 3:0    V oslabení: 1:0

Sestava:  Hnilica (od 30. Mizera)-  Švrček, Skopal, Bambuch “C“, Babiš, Valentík-  Vyvíjal, Kroupa “A“, Cvečka, Krejčí, Prycl, Kunčický “A“, Vaculín, Kolíbal, Holý, Minarčík

 

Poslední zápas základní části jsme sehráli ve Studénce, která se v dnešním zápase loučila s klubovými legendami Marcelem Kaňovským a Davidem Válkem.  

Všichni hráči Studénky se dnes chtěli se spoluhráči rozloučit, a dařilo se jim to od prvních minut. Herní převahu zúročil v 8.minutě domácí Štěpják a rozveselil domácí tribuny. Domácí měli oproti nám více ze hry, ale dobrou hrou v obraně jsme jim povolili pouze jednu branku.

Do druhé třetiny vlítli domácí jako střela a už po 41 vteřinách zvýšil Pokorný na 2:0. Ve 28.minutě zvýšil v oslabení Sochorek už na 3:0. Do konce třetiny se trefil ještě Janečka, a stav po dvou třetinách byl 4:0.

Ve 43.minutě vykřesal naději Vyvíjal, ale o 6.minut později si domácí vzali čtyřbrankové vedení zpět. V přesilové hře Mynarčík vlastním gólem navýšil vedení domácích na 6:1. Skóre kosmeticky upravil v 56.minutě Kroupa a tabule se zastavila na konečných 6:2.

Dnešní zápas rozhodoval o našem soupeři do play-off. Jelikož ale Bohumín uspěl v Orlové 3:1 a Studénka dnes naplno bodovala, zastavil se bodový součet obou týmů na čísle 62b. Jelikož ale má Bohumín lepší vzájemné zápasy, tak v play-off narazíme právě na něj.

První zápas play-off odehrajeme v sobotu 18.2 na ledě Bohumína, ve středu 22.2 sehrajeme utkání doma a případný rozhodující zápas by se odehrál 25.2 na ledě hostí. O rozlosování celého play-off a časech našich zápasů vás budeme informovat.