Prohra s Orlovou

29.10.2017 14:23

HC Rožnov pod Radhoštěm – HC Orlová 3:6 (1:1, 1:1, 1:4)

Branky: 18:06 Babiš (Fojtů), 27:00 Babiš (Kroupa, Fojtů), 52:41 Krejčí (Švrček, Kroupa)

Vyloučení: 7:5 navíc Procházka (ORL) 10min

Využití: 0:0         V oslabení: 0:1

Diváci: 80 diváků

Sestava: Mizera (Hnilica)- Švrček, Tůma, Mynarčík, Valentík- Švajda, Holý, Kunčický, Fojtů, Kroupa, Krejčí, Cvečka, Babiš

 

Do utkání proti Orlové nemohlo ze zdravotních důvodů nastoupit několik hráčů základní sestavy. Proto trenér Poruba udělal několik změn v sestavě, kdy například poslal Babiše s Holým do útočných řad.

Do utkání lépe vstoupili hosté z Orlové, kdy nás prakticky od startu třetiny zamkli v obranném pásmu. V 5.minutě měli hosté šanci v přesilové hře, kterou nedokázali zužitkovat. Dvě minuty po konci přesilové hry už ale hosté dokázali tlak přetavit v branku a ujali se vedení. Hráčům Rožnova se podařilo vyrovnat v 19. minutě zásluhou Kamila Babiše, který dotlačil kotouč za Gleichova záda. První třetina nabídla po jedné brance na každé straně. Hosté prakticky celou první třetinu drželi Rožnov v zámku pod pásmem. Dobře chytající Mizera ale nedovolil hostům více než jednu branku.

V druhé třetině v čase 27:00 rozveselil všechny fanoušky na stationu Babiš, který svým druhým gólem v utkání poslal Rožnov do vedení 2:1. Fandové nestihli dokončit oslavné kolečko se štamprlí a bylo srovnáno. Vedení jsme udrželi pouhých 62 sekund a taktéž svou druhou branku vstřelil orlovský Vaňtík. Druhá třetina už více branek nenabídla. Za zmínku možná stojí vyloučení hráče Procházky z Orlové, kdy nevybíravě sestřelil u mantinelu Cvečku.

Třetí třetina byla v režii Orlové. Dvě branky Lenomara v rozmezí šesti minut a Orlová vedla 4:2. Na 3:4 snížil v 53. minutě Krejčí a vykřesal jiskru naděje na bodový zisk. Tu uhasil v čase v čase 57:20 Juhász, když zvýšil na 5:3 z pohledu Orlové. Při rožnovské hře bez gólmana to byl znovu Juhász, kdo poslal kotouč mezi tři tyče a tím ukončil scénář utkání- 3:6.