Prohra v Krnově a ve čtvrtek Orlová

15.02.2016 11:42

HK Krnov – HC Rožnov p.R. 6:1 (2:1,2:0,2:0)

Branka a nahrávka Rožnova: 6. Vyvijal (Mizera, Prycl)

Rožnov šel do vedení, když si asistenci dokonce připsal brankář Mizera. Zlomem v zápase byla branka domácích v čase 19:59 na 2:1. „Zatímco v první třetině jsme dodržovali pokyny a bojovali, v dalších dvou jsme ty věci, které jsme si řekli, nepřenesli na led. Lajny se nám trochu rozšířily, ale s těmi silami na tom nejsme dobře. Padla na nás deka a nálada v týmu není dobrá. Trochu se obávám, jak přistoupíme k posledním čtyřem zápasům. Máme dvakrát první Orlovou, druhou Studenku a Horní Benešov. Poslední místo na konci soutěže je bohužel reálné. Musíme se nad tím zamyslet, po sezoně určitě dojde ke změnám v kádru, ale to zatím nechci předjímat,“ řekl hrající trenér Rožnova Roman Bambuch. 

Sestava Rožnova: Mizera – Jiří Švrček, Bambuch, Jakub Švrček, Mynarčík – Babiš, Kroupa, Vaculín, Vyvíjal, Martyčák, Skopal, Mikuda, Prycl. Trenér Roman Bambuch. 

Ve čtvrtek 18. února čeká Rožnov těžká domácí dohrávka. Od 17:30 se postaví první Orlové. V sobotu 20. poté hostí doma pátý celek tabulky z Horního Benešova.