První desítka v sezoně

09.12.2012 21:34

HC Rožnov pod Radhoštěm “A“ – HC Orlová 4:11 (0:5,3:3, 1:3)

 

Branky :

25´ Mičulka (Holý, Růčka), 32´ Jakeš(Kroupa, Babiš), 34´ Mičulka (Holý, Švrček), 49 Holý (Mičulka, Švrček) - Galgonek, Hanzl, Fábry, J. Novák, Studený, Kotásek, J. Novák, Mintěl, Štefanka, Ciupa, Zákuťanský.

Sestavy : 

HC Rožnov pod Radhoštěm "A"

Hnilica ( 20. Dohnálek) - 

Švrček Jak., Růčka - Holý, Skopal, Mičulka

Kunčický, Černý - Babiš, Vlach, Kroupa

Mynarčík, Matůš - Křenek, Duda, Jakeš

Koubek, Paťava - Hajda, Krátký, 

 

HC Orlová: Kolář (Urbánek) - Mintěl, Zámečník, Štefanka, Urbánek, M. Novák - Galgonek, Kotásek, Zákuťanský, Matějíček, Studený, Grepl, Hanzl, Ciupa, Kanaloš, Szajter, Fabry, J. Novak, Plášek.

 

Vyloučení: 8:10
Využití:  4:4
Oslabení:  0:2
Poměr střel: 
Diváci:  75

Na Rožnovský led zavítal nejlepší tým soutěže, od začátku diktoval tempo hry. Orlová hraje kombinační hru založenou na bruslení. Poprvé se Orlová prosadila v 3 minutě. Rožnov pod Radhoštěm A vzdoroval do 11 minuty, kdy obdržel branku na 0:2. Konečný účet třetiny se nakonec zastavil na hrozivých 5:0. V brance Martina Hnilicu po první tetině vystřídal Richard Dohnalek.  Vzdoroval necelé 3 minuty a obdržel gól, pak sice Mičulka snížil na 1:6 ale Orlová odskočila na 1:7 v půlce utkání. Na 2:7 snižoval v přesilové hře Pavel Jakeš, třetina nakonec skončila 3:3, a celkové skóre 3:8. V poslední třetině se rožnovští snažili a dokonce snížili v přesilovce na 4:8, ale Orlová hrála v pohodě a dokázala dosáhnout tížené desítky. Poslední dva góly Rožnov dostal ve vlastní přesilové hře. Konečný stav utkání 4:11 plně odpovídal stavu na ledové ploše, Orlová prostě chce výš a rozdíl byl znát. Kluci se snažili celý zápas, ale Orlová je jinde. Budou jiní soupeři na našem ledě, které bysme měli přehrát a získat body.

 

Hodnocení Miroslav Martyčák, trenér: Orlová byla jasně lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Z našich hráčů se zápas vyvedl snad jen první pětce a to je bohužel  málo s takovým soupeřem.

Hodnocení Jan Kunčický: Orlová nás jasně přebruslila, byly lepším týmem.

Plusy zápasu:

Byli jsme důrazní před brankou při dorážkách, padly z toho tři goly.

Hráli jsme jako celistvý tým.

Skvělý výkon Luďka Ručky a Jakuba Švrčka.

4 útok nedostal zbytečný gol.

Mínusy zápasu:

Soupeř rychlým točením puku úplně rozbije naši obranu.

Velké množství špatných přihrávek.

Nenajdeme se na hřišti na slepo.

Nedůrazná přesilovka 2 minuty před koncem, výsledek 5:8 by byl skvělý.

 

Jestli máte další mínusy a plusy, nebo jste to viděli jinak, pište na diskuzi.