Trápení s Novým Jičínem

07.11.2016 18:49

 

Branky: 23:57 Švajda, 56:51 Vaculín (Dostál)

Vyloučení: 2:5 navíc Rožnov neproměněno TS

Diváci: 90 diváků

Sestava: Hnilica (Mizera)- Švrček, Kunčický, Mikuš, Holý, Valentík, Blaha- Koryčanský, Seb. Kitzberger, Cvečka, Dostál, Prycl, Vyvijal, Švajda, Vaculín, Krejčí, Babiš, Halla

 

Na led Rožnova zavítal celek z Nového Jičína, který dorazil pouze s deseti hráči. Bohužel šanci odpoutat se od posledního místa jsme nevyužili, a padli 2:3.

V první třetině se toho moc neudálo. Po vyrovnaném hokeji na obě strany to byli aktivnější hosté, kdo vsítil branku. V čase 9:04 procpal Mihail kotouč za záda Hnilici.

Do druhé třetiny jsme vstoupili aktivněji. V čase 23:57 si hosté dotlačili sami kotouč do vlastní brány. Branka byla připsána Švajdovi, který`byl jako poslední v držení kotouče. Bohužel vedení netrvalo dlouho. V čase 24:07 se hosté opět ujali vedení. Ve 27.minutě jsme měli velkou šanci na vyrovnání. Hosté se po dvou vyloučeních dostali do třech. Za celou přesilovou hru 5vs3, která trvala 70 sekund, jsme ani neohrozili bránu.

Ve třetí třetině si Jičín vypracoval vedení 3:1. To když svou druhou branku v zápase vstřelil Mihail. Nedařilo se nám vůbec střílet, udržet pásmo a ani bruslařsky jsme na tom nebyli dobře. Během třetí třetiny čelil Hnilica několika únikům hostujících, se kterými si ale poradil. V čase 52:10 bohužel Vyvijal neproměnil trestné střílení, a stav tak tedy zůstával 1:3. Naději vykřesal v čase 56:51 Vaculín, který snížil na 2:3. V 58.minutě jsme odvolali gólmana, ale bohužel i přes velké závary před hostující bránou jsme kotouč do brány nedotlačili.

Bohužel zápas, který jsme měli proměnit ve tři body jsme ztratili. Při přesilových hrách chyběla střelba, akce většinou končily ještě dříve, než začaly, a bruslařsky jsme na tom také nebyli ideálně. O  překvapení se můžeme pokusit již tuto sobotu 12.11 v 17:00. Na Bučiska zavítá vedoucí celek z Orlové. Přijďte nás podpořit a doufat, že urveme nějaké ty překvapivé body.