V Českém Těšíně za 3 body!

02.12.2016 18:02

HC Wolves Český Těšín - HC rožnov pod Radhoštěm 3:4 (1:3,2:1,0:0) 

Branky: 7:31 Prycl (Švajda, Holý), 15:08 Cvečka (Krejčí), Švajda (Valentík, Krejčí), Cvečka (Švajda, Skopal)

Vyloučení: 7:5    Využití: 1:0    V oslabení: 0:1

Diváci: 176 diváků

Sestava: Netolička (Mizera)- Švrček, Skopal, Valentík, Kunčický- Krejčí, Prycl, Holý, Cvečka, Švajda, Blaha

 

Poslední listopadový den jsme sehráli bodově úspěšné utkání v Českém Těšíně. Do Těšína odcestovalo pouze 10 hráčů do pole + 2 gólmani, takže výhra za tři body je opravdu skvělá.

 

Zápas pro nás nezačal vůbec dobře. V čase 2:43 byl vyloučen Švajda za podražení.  Hosté nabídnutou přesilovou hru využili po deseti sekundách zásluhou Michejdy. Brzká branka nás nesložila. V čase 7:37 vstřelil Prycl vyrovnávací branku. V 15.minutě jsme se ujali vedení. Do úniku se dostal Cvečka, který svůj únik dokázal proměnit a poslal nás do vedení. Do konce třetí třetiny jsme se mohli radovat ještě jednou. V 19.minutě dokázal překvapivou střelou Švajda překonat domácího gólmana Pavlíčka.

Vstup do druhé třetiny nebyl ideální. Už po 27 sekundách domácí Putniorz překonal brankáře Netoličku. V 31.minutě vyrovnával domácí Foltýn na 3:3. Domácí se z vyrovnaného stavu neradovali dlouho. V čase 33:48 využil zmatku před domácím brankovištěm Cvečka, který vstřelil svou druhou branku v utkání a dostal nás zpět do jednobrankového vedení. Domácí se už dalšího vyrovnání nedočkali.

Středečním vítězstvím jsme ukončili nekonečnou sérii devíti proher v řadě. Pro odpoutání z poslední příčky potřebujeme ještě jednou bodovat. Šanci máme v pátek 2.12, kdy odjíždíme na led favorizovaného Bohumína. V bitvě o odtržení se z posledního místa, budeme bojovat ve středu 7.12 v Novém Jičíně. V sobotu 10.12 sehrajeme po domácí odmlce zápas v domácím prostředí proti Orlové.