Druhá třetina rozhodla

15.01.2017 11:59

HC Rožnov pod Radhoštěm - HC Wolves Český Těšín 3:5 (1:2,1:3,1:0)

Branky: 16:04 Kroupa (Vyvíjal), 37:00 Vyvíjal (Babiš, Švrček) 51:27 Holý (Dostál)

Vyloučení: 7:10     Využití: 1:1

Diváci: 80 diváků

Sestava: Hnilica (od 20.min Mizera)- Švrček, Skopal, Bambuch, Kocur, Valentík, Babiš- Kroupa, Vyvíjal, Krejčí, Prycl, Kunčický, Švajda, Dostál, Holý, Cvečka, Halla, Blaha

 

Na Bučiskách bylo k vidění letošní poslední měření sil Rožnova a nováčka soutěže z Českého Těšína.

První minuty naznačily, že zápas nebude žádná hitparáda pohledných akcí, ale neúprosný boj o každý metr na ledě. Lépe do zápasu vkročili hosté z Těšína. V čase 12:51 se oba domácí obránci stahovali na křídelníka Putniorze, který prokázal přehled a viděl před bránou volného Foltýna, jenž si poradil s nabídnutou šancí a poslal hosty do vedení.  O minutu později se hosté dostali do vedení o dvě branky. Hostující Malíř zpoza brankové čáry trefil Hnilicovu brusli, od které se odrazil kotouč do sítě. V čase 16:04byla situace veselejší. Kroupa využil zaváhání hostující obrany a snížil na 1:2.

Na začátku druhé třetiny došlo k výměně v brankovišti na naší straně, kdy lehce zraněného Hnilicu nahradil Mizera. Bohužel druhá třetina rozhodla utkání, když hosté využili našich zbytečných chyb a dostali se do vedení 1:5. Ve 37.mniutě korigoval stav na 2:5 Vyvíjal po pěkné přesilovkové kombinaci.

Ve třetí třetině jsme bohužel nedokázali manko dohnat. Naši porážku zmírnilo Holého nahození zpoza modré čáry, které si hostující gólman Pavlíček za rámeček nedá.

Dnešní výkon nebyl úplně špatný, ale několik chyb nám vzalo šanci bojovat a nějaké body.

Série domácích zápasů pokračuje. Nejprve vyzveme ve čtvrtek 19.1 v 17:00 Bohumín a v sobotu v 21.1 v 17:00 budeme s Novým Jičínem bojovat o lepší postavení do play-off.