Druhý přátelák 4:3 pro Nový Jičín

16.09.2017 12:10

HK Nový Jičín “B“ – HC Rožnov pod Radhoštěm 4:3 (1:2,1:1,2:0)

Sestava: Mizera (od 30. Tkadlec)- Mynarčík, Švrček, Čada, Vítek- Švajda, Kunčický, Prycl- Kroupa, Valentík, Štefek- Cvečka, Mikuš

Do Nového Jičína vinou pracovních povinností, zranění a nemocí odcestovala velmi okleštěná a improvizovaná sestava. Z důvodu nepřítomnosti rozhodčích začalo utkání skoro s 45minutovým zpožděním. Zápas nakonec odřídili kluci, kteří se na zápas přišli pouze podívat.

Úvodní branky utkání vstřelil Kunčický, který využil důrazu před brankou a poslal Rožnov do vedení. O pár minut později zužitkovali domácí přečíslení dva na jednoho a bylo vyrovnáno. Do vedení nás opět dostala první formace. Švajda hledal prudkou přihrávkou od mantinelu Prycla, ke kterému ale přihrávka nedoputovala, jelikož si ji novojičínští srazili do vlastní klece.

Na začátku druhé třetiny se blýsknul krásnou individuální akcí Valentík, jenž si blafákem položil domácího gólmana a poslal Rožnov do dvoubrankového vedení. Do konce druhé třetiny snížil novojičínský kapitán na 2:3 z pohledu domácích.

Kapitán domácích ukázal i ve třetí třetině, proč právě on obléká dres s céčkem na hrudi. Prudkou ranou za Tkadlecova záda vyrovnal stav utkání na 3:3. Rožnov dostal čtyři minuty před koncem třetí třetiny šanci překlenout zápas do vítězného stavu. Bohužel ihned po 12 sekundách dlouhé pětiminutové přesilovky nám znovu po chybné rozehrávce ujela dvojice domácích, kteří překonali Tkadlece a dokonali tak obrat v zápase.

Více foto na: https://www.facebook.com/hcrpr/posts/1062349843901842