HC Orlová B - HC RpR A 4:3sn

03.02.2014 06:48

Branky: Černý(Holý), Kroupa(Kunčický) Vyvijal(Babiš)

Sestava: Mizera, Hnilica SN, Kunčický, Bambuch, Švrček Ja, Matuš, Švrček Ji, Ručka,  Kroupa, Vaculín, Duda, Martyčák T, Vyvijal, Babiš, Černý, Krátký, Holý, Holiš,

Po předchozích  manévrech s kontumacemi, které hodně zamíchaly pořadím a sobotních utkáních jsme měli jistotu vyřazovacích bojů a tak se hrálo jen o lepší postavení v tabulce.

Utkání začalo z obou stran dost otevřeně a šance si vytvářely obě mužstva.Rožnováci dvakrát orazítkovali tyčky soupeřovy branky.  Jako první se v 10“ ujali vedení hosté Černým, který prostřelil skrumáž před brankou. Ve 13“ začala naše nejhorší dvou minutová pasáž kdy jsme dostali dvě branky. Do druhé třetiny jsme nastoupili s větším nasazením a to jsme přetavili dvěma brankami ve vedení 3:2. Autory Kroupa , Vyvijal. Tato třetina mohla rozhodnout o konečném vítězství Rožnova,  neboť pokud hráli v pěti byli jasně lepší, ale bohužel neproměnili vyložené šance. Třetí třetina byl boj o každý puk, ale na domácích bylo znát že  jím už o nic nejde a měli větší klid na holích než hosté. Když už se zdálo, že si Rožnov odveze všechny body a tím se posune na sedmé místo v tabulce, tak dvacet vteřin před koncem přišlo buly v pásmu Rožnova a odvolání domácího gólmana. Po vhazování se puk dostal k málo zablokovanému hráči domácích a ten technickou střelou srovnal na 3:3. V prodloužení branka nepadla a tak následovaly nájezdy, ve kterých hosté vyhořeli, když neproměnili žádný.

Miroslav Martyčák: Chtěli jsme zápas uhrát, ale bohužel to nedopadlo. Chyběl mi kolektivní výkon, dost kluků to chtělo strhnout samo a to nikdy nepřináší do hry dobrou pohodu. Čeká nás play off ale soupeři budou hodně těžcí tak snad to sehrajeme se vztyčenou hlavou.