HC Rožnov pod Radhoštěm - HC Uherský Brod 5:3

07.09.2014 07:41

HC Rožnov pod Radhoštěm - HC Uherský Brod 5:3 (1:1, 2:1, 2:1)

Branky: 3x Lukáš Duda, Robert Skopal, Martin Kroupa

Lukáš Mizera (Richard Dohnálekod 30minuty),

 Roman Bambuch-Jiří Švrček, Jakub Švrček-Kamil Valentin, Luděk Ručka-Michal Bartek

Martin Kroupa, Tomáš Martyčák, Martin Vaculín - Robert Skopal, Tomáš Holý, Kamil Babiš,  - Lukáš Duda, Jan Kunčický, Tomáš Štůsek,

Diváci: 50

 

Druhé domácí přátelské utkání opět skončilo vítězstvím našich borců. Začátek utkání byl hodně vyrovnaný z obou stran, soupeř nás předčil v bruslení a vytvářel si hodně šancí po kombinacích v našem obranném pásmu, přesto první branku jsme vstřelili my. Po akci Kamila Valentíka dorážel Lukáš Duda. Na 1:1 vyrovnali hosté po individuální akci a střele do rohu. Druhou začal Brod velkým tlakem, ale my ho ustáli a po brejku Martina Kroupy 2:1, Brod vyroval a dal i na 3:2, ale gol nebyl uznán.Tím se asi zlomilo utkání, Robert Skopal dal v přesilovce na 3:2 a třetí třetinu zkompletoval hattrick Lukáš Duda, škodagólu 12sekund před koncem na 5:3.

I když Brod nepřijel v nejsilnější sestavě, hráli jsme kompaktně a soupeře nepouštěli do tolika přečíslení jako v minulé sezóně. V loni to byl problém a inkasovali jsme z těchto situací možná 70% branek.

 

Hodnocení trenéra Jan Kunčický:  K zápasu jsme nastoupili sice se třemi lajnami, ale opět nekompletní, čekáme na doplnění absentujícími 3-4 hráči. Úvod zápasu se hráči hledali, nedbali na taktické pokyny, malý důraz ve hře na tělo, v obraně až příliš mnoho propadů a pouštění hráčů soupeře do úniku. Jen díky gólmanovi byla první třetina na góly shodná. Od druhé třetiny nastalo zlepšení, ale až po několika minutách, kde se někteří jako vždy hledali. Výsledek ve finále odpovídal našemu projevu ve třetí třetině, tam jsem utekli a zápas si pohlídali. Celkově nás Uh.Brod jistě neprověřil jako Kroměříž, se soupeřem v tomto složení bychom měli naše domácí zápasy jasněji a dříve rozhodovat a hokej si užít, namísto zbytečného tlaku. Mezery byly patrné opět především v neplnění taktiky, ve spolupráci celé lajny od středního pásma dozadu a leckdy až amatérskému zakončení přečíslení, jmenovat jednotlivce nebudu. Potěšila mě produktivita Lukáše D. a až na menší zaváhání jistota v brance u obou brankářů.