HC Rožnov pod Radhoštěm - HK Krnov 2:5(0:1,2:1,0:3)

17.12.2016 22:03

HC Rožnov pod Radhoštěm - HK Krnov 2:5(0:1,2:1,0:3)

Branky: 26:24 Vyvíjal (Kunčický, Prycl), 30:18 Valentík (Kunčický)

Vyloučení: 3:9 navíc Holý 10min  – Weiss 10min, Havlíček 10min

Diváci: 66 diváků

Sestava: Hnilica (Mizera)- Švrček, Kunčický, Skopal, Holý, Valentík, Mynarčík,- Krejčí, Vaculín, Cvečka, Bambuch, Blaha, Prycl, Vyvíjal, Halla

 

 

Poslední domácí zápas v letošním roce jsme sehráli s mužstvem Krnova.

Hosté se dostali do vedení už v čase 3:52, kdy Weissova střela smolně propadla za záda Hnilici. Během první třetiny jsme si vypracovali několik gólových situací, které bohužel končily na brankáři Kolbertovi. V první třetině jsme byli jasně lepším týmem na ledě, ale ke spokojenosti všech tomu chyběla branka.

I ve druhé třetině jsme nepouštěli Krnov moc do hry. Naše převaha nesla ovoce v čase 26:24, kdy Kunčického přihrávku dokázal zužitkovat Vyvíjal, a srovnal stav utkání na 1:1 . V čase 30:18 dostal na modré čáře nabito Valentík, který krásnou tvrdou střelou vymetl pavučiny v Kolbertově šibenici- 2:1. O dvě minuty později se do úniku dostal Prycl, byl zahákován a rozhodčí nařídil trestné střílení. Možnost opakování úniku Prycl nevyužil, a jeho nájezd skončil na Kolbertově hokejce. Bohužel ještě do konce druhé třetiny bylo vyrovnáno zásluhou Kostovského- 2:2. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. I ve druhé třetině jsme měli před hosty navrch a je škoda, že jsme nedokázali využít těch několika gólových situací.

Ve třetí třetině už jsme bohužel nepředváděli tu hru, která nám vycházela v předchozích třetinách. V čase 43:33 hosté zásluhou Weisse otočili skóre utkání na 2:3. V 58.minutě jsme propadli ve středním pásmu a hosté toho dokázali využít- 2:4. V poslední minutě musel Hnilica lovit kotouč ze sítě ještě jednou. Naši hráči se vůbec nevraceli, a přečíslení 2vs1 dokázal využít Holeš, který výborně obešel Hnilicu.   

Dnešní výkon nebyl vůbec špatný. Mohli jsme pomýšlet minimálně na prodloužení, ale neproměněné šance nás ve výsledku srazily. První dvě třetiny jsme byli jednoznačně lepším týmem. Nebáli jsme se chodit do těla a zvláště Valentík, který za zápas rozdal minimálně 10 hitů.

Poslední utkání letošního roku sehrajeme ve středu 21.12 v 18:00 v Horním Benešově.