HC RpR A - HC Kopřívnice 3:7 (1:2, 0:2, 2:3) - 2.přípravné utkání-

08.09.2013 09:03

HC RpR A - HC Kopřívnice 3:7 (1:2, 0:2, 2:3) - 2.přípravné utkání-

Sestava:

v brance: Mizera, od 30min Hnilica,

1. obrana: Švrček Ja., Švrček Ji.,

2. obrana: Bambůch, Kunčický,

3. obrana: Černý, Vlach

4. obrana: Bartek,

1.útok: Kroupa, Vaculín, Duda

2.útok: Martyčák T., Martyčák J., Vyvijal,

3.útok: Holý, Jakeš, Babiš

4.útok: Krátký, Skopal, Křenek , od 30min Holiš
 
Branky: Kroupa, Černý, Krátký
 
K druhému přípravnému utkání nastoupilo opět maximimum  hráčů, poskládaných do 4 útoků. Na zápas se přišlo podívat 60 diváků. Celý zápas se hrál ve vysokém tempu a místy se na ledě i nezvykle jiskřilo na přátelské utkání, což hlavně v poslední třetině vedlo k oslabením a přesilovkám celých 20minut.
Kopřivnice ukázala na ledě taktický výkon, podpořený výborným bruslením. Pět gólů v naší síti padlo po přečísleních 2na1 a 3na2, které Kopřivničtí hráči většinou vykombinovali střelou do prázdné brány. Z naší strany bylo utkání hodně upachtěné a jako bysme nevěděli co hrát, každý si hrál svoje a celkově to připomínalo pohádku jak kočička s pejskem vařili dort.
 
Hlas trenéra Zdenka Matise po utkání:  Přátelské utkání nám ukázalo, že nejsme dobře připraveni na sezonu. Nazvu to tak že nejsem spokojen s tím co jsme hráli, v kabině jsme si řekli že budem hrát více do útočné fáze s tím že odlehčíme obráncům. Byla tam nedůslednost hráčů a ne všichni nastoupili tak koncentrovaně jak měli, řeknu to tak že hodně lidí k tomu nepřistoupilo správně. Dále mi tam chyběla taková soudržnost toho mužstva,kterou jsme mohli vidět na konci loňské sezony,  jsme prohrávali a místo abysme v klidu hráli naši hru tak se to sesypalo. Začátek utkání se mi líbil, líbilo se mi i nasazení 3 a 4 pětky, pak nás zase zlomilo to stálé vylučování na obou stranách a byl z toho guláš, mám radši když sudí nechávají hráče hrát hokej.Tři branky jsme taky dostali mezi nohy, tím mířím na golmana, což by se nemělo stávat. Neměli jsme dnes zkonsolidovaný přístup mužstva, bylo tam hodně loňských nešvarů: diskuze ze sudím Martin Kroupa, dva zbytečné útočné fauly Jirky Holiše. Druhá lajna měla několik jasných šancí a nedá gól, individuální chyby v rozehrávce, to vše musíme v dalších dvou utkáních eliminovat.
 

Příští týden v sobotu 14.9. další přátelák v 17:00 Uherský Brod doma na Bučiskách, tak přijďte!