HC RpR – HK Kroměříž 4:1 (2:0,1:1,1:0)

25.08.2014 07:00

HC RpR – HK Kroměříž 4:1 (2:0,1:1,1:0)

3:34 Tomáš Holý, 6:44 Martin Kroupa, 21:07 Kamil Babiš(Michal Bartek), 38:31 Martin Kroupa (TS) -27:08 David Vybíral(Lubomír Murín), 70 diváků

Richard Dohnálek (Lukáš Mizera od 30minuty),

 Roman Bambuch-Jiří Švrček, Jakub Švrček-Kamil Valentin, Luděk Ručka-Michal Bartek

Jan Mikuda, Tomáš Holý, Kamil Babiš, - Martin Kroupa, Robert Skopal, Martin Vaculín, - Lukáš Duda, Jan Kunčický, Jiří Holiš(Petr Hajda)

První přátelské utkání je za námi a nabídlo na začátek sezony seznámení s největší změnou – prodloužením délky útočných pásem. Tato změna se zavádí v celé Evropě. Na první pohled je lehčí se udržet v útočném pásmu a obránci mají více času, hlavně v přesilovkách to bude hodně znát.

Samotné utkání bylo hlavně bruslařské, naštěstí se to nezvrtlo do osobních soubojů a hry do těla, takže diváci kterých se sešlo více než se čekalo museli být spokojeni. Hokej nahoru dolů s hodně kombinacemi a bruslením baví každého. O našem vítězství rozhodli hlavně golmani a proměňování šancí.

Premiéru zažil i hrající kouč Jan Kunčický, takže mu popřejme co nejvíce zápasů s děkovačkou tak jak včera.  Martin Kroupa předvedl precizní trestné střílení, jen tak dál. Co se týče změn v kádru, po návratu Richarda Dohnálka budeme mít asi opět nejlepší brankářskou dvojici soutěže,  Jan Mikuda hrál taky výborně. Je třeba už v přípravných zápasech si uvědomit kde jsou naše silné stránky a kde slabé a podle toho hrát.