HC Studénka - HC Rožnov pod Radhoštěm "A" 7 : 2 (4:0, 2:1, 1:1)

10.03.2014 11:41

HC Studénka - HC Rožnov pod Radhoštěm "A"  7 : 2   (4:0, 2:1, 1:1)
KONEČNÝ STAV SÉRIE 2:1
(8:0, 3:4, 7:2)
Branky a nahrávky:  – 40. Martyčák T. (Vyvíjal), 60. Holý.

Vyloučení: 12:14 navíc Štubňa (Studénka) 10 minut - Martyčák T. 10 minut, Babiš 10 minut (oba Rožnov). Využití: 2:1  Střely na branku: 47:30  Rozhodčí: Polášek - Tkáč, Havlík. Diváci: 240. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 7:1, 7:2.

HC Rožnov pod Radhoštěm: Mizera – Ručka, Bambuch, Švrček Jiří, Švrček Jakub, Kolovrátník, Babiš,Holý, Vaculín, Martyčák T., Vyvíjal, Černý, Křenek, Krátký, Holiš. Trenér: Martyčák M.

 

    Třetí rozhodující zápas čtvrtfinálové bitvy play-off II mezi Studénkou a Rožnovem p. R. "A", tak jako ve dvou předchozích duelech vyšel opět lépe domácímu celku. Hokejisté Studénky o své výhře rozhodli již v úvodní periodě, kterou vyhráli 4:0. Hosté se snažíli o překvapení soupeře nátlakovou hrou což vzalo za své v rozmezí 10 – 15 minuty kdy inkasovali tři slepené branky. I toto utkání bylo celkem vyhecované. Hodně rozkouskovaný zápas, hodně potyček. Rozhodčí v tomto zápase udělil celkem 105 trestných minut.

Komentář Martyčák M.: Zápas se mi hodnotí těžce, protože to byl poslední v této sezóně a určitě jsme nechtěli končit. Ale popořádku. První zápas ve studénce se nám vůbec nepoved. Po tří týdení herní pauze jsme se nemohli dostat do tempa a soupeř, který odehrál několik přátelských utkání byl jednoznačně lepší. Druhý zápas doma byl už herně lepší ale Studénka přesto měla více ze hry. Kluci to odedřeli, za co zaslouží velkou pochvalu. Byli jsme rádi že zápas vyšel i kvůli fanouškům, kteří při nás stáli celou sezónu. Rozhodující třetí utkání si domácí pohlídali společně s vedením a rozhodčími. Nemůžeme uhrát solidní výsledek, pokud v první a části druhé třetiny za třicet minut hry odehrajeme 22 minut v oslabení. V průběhu utkání se poměr trestů srovnal, ale to bylo už za rozhodnutého stavu snad jen proto, aby to v zápisu nevypadalo tak hloupě. Je škoda když se utkání rozhodují tímto způsobem my s tím nemůžem nic dělat. Je jasné, že soupeř má kvalitnější kádr a byl na tom herně líp a proto postoupil a přeju úspěšné další zápasy.