Na Bučiskách panovala Studénka

23.10.2016 13:58

HC Rožnov pod Radhoštěm - HC Studénka 1:6 (0:2,0:1,1:3)

 

 

Branka: 57:14 Vyvíjal (Prycl, Krejčí)

Vyloučení: 9:7 navíc Kunčický 2x OT   Využití: 0:2

Diváci: 130 diváků

Sestava: Hnilica- Švrček, Skopal, Mikuš, Holý, Valentík, Mynarčík, Blaha, Kunčický- Vojkůvka, Kroupa, Prycl, Vyvíjal, Švajda, Vaculín, Krejčí, Babiš, Halla, Dostál, Cvečka

 

Po pátečním těžkém utkání s Bohumínem nemělo mužstvo ani den na regeneraci, a v sobotu už nastupovali do dalšího zápasu se Studénkou.

První třetina začala brzkým tlakem Studénky. Prvních 7 minut se domácí dokázali bránit tlaku hráčů Studénky pouze za cenu zakázaných uvolnění. Po několika velice dobrých zákrocích Hnilici jsme bohužel smolně inkasovali. V čase 10:22 ujel na modré čáře hostující Sochorek. Stíhán dvěma beky domácích si stahoval v před brankovém prostoru kotouč na backhand. Kotouč se mu naneštěstí svezl z čepele a pod tělem padajícího Hnilici doklouzal za brankovou čáru. Druhou branku přidal dvě minuty po prvním gólu opět Sochorek, který znovu ujel na modré obraně, a svůj samostatný únik znovu proměnil. První třetina skončila 2:0 pro hostující tým.

Do druhé třetiny opět hosté nastoupili s výborným blokem z defenzivy. Většina akcí hráčů Rožnova končila už na obranném bloku Studénky. V čase 33:09 dokončil v přesilové hře Sochorek svůj hattrick. Do konce druhé třetiny se skóre nezměnilo.

Ve třetí třetině opět panovali hosté. Ve 43.minutě po pěkné kombinaci využili přesilovou hru a navyšovali na 4:0. Ve 45.minutě už to bylo 5:0. Hosté přidali ještě jednu branku po našem propadnutí v obraně zvyšovali v 57. minutě už na 6:0. Jedinou branku našeho týmu vstřelil v závěru utkání po zmatku v před brankovém prostoru Studénky Vyvíjal.

 

NHL model pokračuje i ve zkrácený týden. Ve státní svátek na vznik Československa 28.října odehrajeme v 17:00 další domácí utkání. Tentokráte bude náš soupeř celek z Českého Těšína. V sobotu 29.října dohrajeme venkovní utkání v 17:30 na ledě Bohumína.

 

Pozápasové hodnocení trenéra Poruby:

Dneska byl snaživý výkon, ale nohy nám po včerejším utkaní nefungovaly na 100procent. Snaživým přístupem musíme k vyšším cílům. Jsem rád za ten gól pro fanoušky.