Nádherný zápas a serie vyrovnaná!

08.03.2014 11:02

HC RpR A - HC Studénka 4:3 (3:1, 0:0, 1:2)

Čvrtfinále Play off – II - O pohár a věcnou cenu BER-KR Services, 7.3.2014, 2. zápas:
HC Rožnov pod Radhoštěm "A" - HC Studénka  4 : 3  (3:1, 0:0, 1:2)
STAV SÉRIE 1:1

Branky a nahrávky: 4.Vyvijal, 5.Vyvijal (Martyčák), 20. Jakub Švrček(Martyčák, Černý), 54. Vyvijal(Martyčák, Jakub Švrček)
Vyloučení: 14:16  Využití: 2:0  V oslabení: 0:0  Diváci: 80  Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2.


Po debaklu ve Studénce se hráči vyhecovali a v krásném zápase plném dramat, gólů, šancí, hatriku famózního Filipa Vyvijala, vyloučených a pěstního souboje vyhráli 4:3. Pro jejich fanoušky to bylo velké zadostiučinění po úterním debaklu a ještě si prodloužili sezonu minimálně o jedno utkání, i když všichni si přejeme postup a v dalším kole Kopřivnici.
jako hlavní kouč nastoupila na lavičku legenda Luboš Poruba! Ano třetí zápas po sobě a třetí kouč, no hold po neúspěchu v Rožnově dochází ke změnám v poslední době hodně rychle...)) A to je v záloze ještě nový oficiální kouč Jan Kunčický který je mimo ČR a tak koučovat nemůže.

Zápas začal dobře a Rožnov se tlačil do šancí a po chybě obránce Studénky Filip vyvijal 1:0 ve stejném střídání pětky po vyšachování obrany stejný hráč 2:0. V 12. minutě bohužel přišlo po kombinaci Studénky snížení, naštěstí 5sekund před koncem v přesilovce Jakub Švrček od modré 3:1. Druhá a třetí třetina byla velké představení Lukáše Mizery v brance domácích, Studénka začala bruslit a naši hokejisti s vypětím všech sil odolávali. Mizera chytl i nemožné a 7minut před koncem utkání Filip Vyvijal zkompletoval hatrik, na led letěla i moje čepice! Filip si to zasloužil byl nejlepším hráčem našeho mužstva a od druhé třetiny ho soupeř pokaždé dohrával! Je jasné že bez celého manšaftu by to nedosáhl, každý věděl co má hrát a šlo se za tím. O 3 minuty později došlo ke kuriozní situaci kdy po střele soupeře se jeho hráči radovali z golu a rozhodčí ho uznal, jenže puk ležel na síťce z venkovní strany!!! Den předtím neuznali B týmu regulérní gól 30 sec. před koncem. No naštěstí poslední 3 minuty se odehrály v pásmu Studénky.
 

Ukázali jste že můžete porazit kohokoliv a přilákat i diváky, takže závěrem Hoši děkujem!!!

 

Odjezd v neděli v 15:30 od zimáku auty!