Prohra v Kopřivnici

15.09.2014 21:18

HC Kopřivnice - HC RpR  6-2 (1:0, 4:1, 1:1)

V pátek 12.9.2014 jsme nakonec v Kopřivnici odehráli už nečekaný přípravný zápas, proti soupeři, který před novou sezonou výrazně posílil a má jasný cíl postup. O postup si to rozdá nejspíše s Orlovou. Pikantní je že se sejdeme 25.10.2014 v souboji na Bučiskách.

Sestava:

Richard Dohnálek (Lukáš Mizera od 30minuty),

 Roman Bambuch, Jiří Švrček, Jakub Švrček, Luboš Černý, Jan Kunčický

Martin Kroupa, Robert Skopal, Martin Vaculín - Tomáš Holý, Kamil Babiš, Johanes Mikuda  - Lukáš Duda, Filip Vyvijal, Mojmír Krátký, Petr Švajda

Diváci: 70
Vyloučení 7:6
 

Branky RpR:

36:07 Filip Vyvijal (Johanes Mikuda, Lukáš Duda)

53:31 Jan Kunčický (Tomáš Holý)

 

 

Jan Kunčický trenér: K utkání jsme nastoupili kompletní v útoku, ovšem oslabeni v obraně o neúčasti Luďka R. a Kamila V., musel jsem tedy zaskakovat i já s Lubošem Č. První třetina vyrovnaná, objevilo se pár chyb-nedostatků ve hře dozadu, stále stejná písnička u stále stejných hráčů. Příležitosti a střely byly vyrovnané. Bohužel druhá třetina se totálně nepovedla, namísto snahy o vyrovnání nejen skóre nám soupeř odskočil, hráči nezvládli především pokrytí hráčů v obranném pásmu a souhru při hře dozadu, hráči jakoby zapomněli, že je hokej kontaktní sport. Poměr střel tomu odpovídal. Třetí třetina se odehrála opět vyrovnaná, avšak dojem z té druhé nenapravila. Nespokojen jsem byl především s nasazením některých hráčů a souhrou v obranném a středním pásmu. Brankáři podali uspokojivý výkon.