V neděli první výhra z venku?

22.11.2012 17:07

V neděli 25.11.2012 zajíždíme na led nedalekého Nového Jičína k zápasu s B-týmem NJ.

Čeká nás klíčový zápas sezony, můžeme bodově dotáhnout jak NJB tak Karvinou a předběhnout městského rivala a to před těžkou sérií 5 zápasů: doma Kopřivnice, Orlová, venku vánoční Karviná, doma neoblíbený Horní Benešov a těžkou sérii ukončujeme v Krnově který si na nás vždy věří.

Začátek zápasu se posunul na 18:30 z 18:00 na žádost NJ. NJ B vyhrál letos 3 zápasy,  doma dokonce prohrál jen 2x a to překvapivě s Uničovem a v derby jasně podlehl Kopřivnici. Nyní má špatnou sérii kdy ve třech zápasech inkasoval 27 gólů a dal 5, ale soupeři byli silní Bohumín, Kopřivnice a Orlová.

 

HC Nový Jičín B - TJ Horní Benešov              5 : 4p

HK Krnov - HC Nový Jičín B                         5 : 3

HC Nový Jičín B - HC Uničov                        2 : 5

HC Rožnov p. R. B - HC Nový Jičín B           1 : 5

HC Nový Jičín B - HC Studénka                    8 : 3

.HC Bohumín - HC Nový Jičín B                    8 : 3

HC Nový Jičín B - HC Kopřivnice                  2 : 9

HC Orlová - HC Nový Jičín B                        10 : 0

 

Náš tým je posilněn prvním vítězstvím v sezoně a rád by přidal druhé, NJ B hraje podobný styl jako Bohumín hodně bruslařský a kombinační. zápasy. Když hráči nastoupí zodpovědně a nedostaneme laciné góly podpořené hurá hokejem jako ve Studénce můžeme s našim týmovým pojetím uspět. Rozhodující bude i muž v brance, uvidíme kdo dostane příležitost, v návaznosti na význam utkání. Tým by měl být ještě silnější a to o návrat Mičulky a Dudy, takže hurá do NJ pro tři body!