V sobotu přijede Horní Benešov

03.01.2013 17:00

 - tým se kterým se střetáváme nepřetržitě od roku 2000 (déle jen s Krnovem od roku 1998)

- aktuálně 3 tým soutěže

- aktuálně 22 let nejneoblíbenější soupeř soutěže pro většinu týmů KHL

V čem jsou silní:

1.) V přesilovkách mají výbornou kombinaci s důrazem do branky

2.) Střela z kruhů - když obránci hodně couvnou

3.) Napadají rozehrávku

 

Co by na ně mělo platit:

1.) Eliminovat jejich druhý (možná už první) útok s těmi mladšími dobrými bruslaři, kteří jsou i hodně agresivní v souboji

2.) nedávat jim na ledě prostor

3.) nenechat se rozhodit jejich nepříjemným hokejem

 

Hrát zápas s Horním Benešovem?

Názor NE

Horní Benešov hraje tvrdě a někdy dohrává souboje za mezí rozumu. Náš tým to poznal nejen při posledním utkání, kdy sezona předčasně skončila pro Filipa Vyvijala po úplně zbytečném zfaulu a dodnes se nevyléčil ani Jakub Martyčák (zlomená ruka). Z historie si všichni vzpomeneme na našeho kapitána Peťu Šotka a Mičulku. K tomu připočtěme z play off 2012 zlomenou čelist, naražené žebra, zablokovaný krk a dosekané ruce hráčů, kteří potom chyběli v domácím utkání a nemáme z toho náhodu! V loni přišel hráč Studénky o 11 zubů, vykopnutých bruslí soupeře z HB. Letos hráč Krnova zlomená klíční kost a druhý vrtulník. Proto chápu a dokonce si myslím že je úplně v pořádku, když se někteří hráči rozhoudnou nenastoupit. Mají k tomu právo, hrají pro zábavu a ne pro to aby celý zimák trnul kdo to odnese dneska. Hokej nikoho z nich neživí a nezabezpečí. Každý z nás fanoušků by to měl pochopit.

Názor ANO

Horní Benešov je tým jako každý jiný, měly by se hrát všechny zápasy bez zaujetí, ikdyž každý hráč má oblíbené i neoblíbené soupeře a zimáky. Měli bysme jim vrátit jejich tvrdou hru z minulého zápasu tou naší tvrdou hru a možná jim tím znepříjemníme rozehrávku. Možná bychom neměli být tak v obavách a bát se, Taky je možné, že všechny tyto fauly a zákroky jsou jen náhody, že se to děje přímo u Benešova. Mělo by se hrát také, protože hrajeme doma a tady si třeba nic nedovolí a budeme hrát mnohem lepší hokej. Také, protože každý bod se počítá a měli bychom si zvýšit sebevědomí. A hlavně protože "čas rožnova přichází až po Vánocích".