Velký rozhovor s vedením mužstva

01.10.2012 20:15

Konečně sme si oba našli čas a scházíme se k předsezonnímu rozhovoru, je hodina a půl před prvním zápasem v Orlové.

Márty jako vždycky usměvavý, já nervozní jak to dopadne.

 

Miroslav Martyčák je hlavní postavou společně s Petrem Šotkem, kteří do toho kolotoče šli, kolotoče s názvem HC Rožnov pod Radhoštěm -muži "A".

Tady pozor, toto mužstvo nemá nic společného s Černými vlky a nejmenovanými činiteli HC RpR, je to opět samostatná jednotka nenavázaná na běh klubu BOHUŽEL, i když bez hlavičky HC Rožnov pod Radhoštěm poskytnutým ledem šatnami by existovat nemohl. Ale kdo jiný než tým z větší části odchovanců který nás reprezentuje v mužské kategorii by tu podporu měl mít.

 

První otázka, tak co už se těšíš na sezonu?

Abych pravdu řekl tak netěším, jsem momentálně zklamán bo dneska tu máme jen 4 beky. Máme 29 hráčů treninky jakž tak domácí přípravné utkání a chybí nám dresy a dnes první zápas a jeto tu rýmečka, záda, nespecifikovaná nevolnost.... Myslím že v pátek budou noční hlídky v CITY a s některýma zatočím. Dále jsem se naštval když jsem viděl týdenní rozpis na treninky, máme tam napsaný jen jeden trenink myslel jsem že mě trefí, a to se pořád mění...Já vím že pro klub musí být nejdůležitější mládež, ale co ta mládež vidí A tým a tam by mělo být od klubu více podpory ale taky větší tlak.

Proč si teda do toho znovu šel, byla to srdeční záležitost?

Srdeční už ani ne, prostě viděl jsem ty kluky které znám už i 10let i ty s juniorky a viděl jsem že tak 80% z nich by asi skončilo to prostě pro klub a mužstvo mužů mohlo být s ohledem na budoucnost katastrofa. Potřebujeme kontinualitu nebo dopadnem jak Fren, nebo Studénka kde hrajkou 2 odchovanci zbytek jsou žoldáci.

Teď trošku přitvrdím, jak se díváš na B tým?

Jako na soupeře nic víc.

Ty neshody nešly překonat?

Zapojení kluků z RpR a radost to tam prostě nebylo, dotáhnout někoho cizího je to nejlehčí, prostě pohled byl jiný.

Co říkáš teda na kluky jak makají?

Kluci makají, ale ty jejich naučené syndromy od malých kluků omluvenky, výmluvy, rýmečky to je od nich prostě...a pak jak dneska koho chceš trestat máme 4 beky!

Máte zajištěn rozpočet na celou sezonu?

No stlačovali jsme to jak to šlo. Rozpočet máme rozdělenou na tři části, musím poděkovat klubu za led na tréninky a zápasy plus šatnu to je velká pomoc. Druhá část je ta za soutěž cestovné, rozhodčí, nějaké výdaje na výstroj jako štulpny, budem dodělávat dresy bo chybí atd. to dělá asi 160 000Kč, poslední část je trenér ten se platí bokem to si šéfujou kluci. Jo kdyby někdo chtěl nový dres z vlastním číslem tak bílý asi 800Kč, černý 1100Kč. Jmenovka by šla? To bych se musel zeptat, ale asi by to bylo drahší.

Kdybych chtěl sponzorovat co musím udělat?

Stačí se semnou spojit a pak je to jen otázka na čem se domluvíme: reklama na mantinel 16 000Kč, logo firmy na dres dle velikosti a samozřejmě dáme odkaz na webovky.

Jaké jsou cíle v soutěži?

Ve zdraví uhrát sezonu, sportovně si zahrát a zapracovat mladé. Určitě play off takže nejhůře 8místo a plný dům.

 

Takže cílů by bylo dost, tak ať sa daří.