Vítězný start do nového ročníku!

06.10.2014 06:41

HC Studénka - HC RpR 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

1.kolo KLM, 05.10.2014, ZS Studénka

Branky a nahrávky: 7. Kaňovský (Janečka), 34. Pokorný (Sochorek, Orszulik), 59. Martinčík (Sochorek) - 20. Skopal (Duda), 22. Kroupa (Vyvíjal), 36. Mikuda (Bártek), 54. Valentík.

Vyloučení: 4:8 navíc Bolek 10 minut. Bez využití. Rozhodčí: T. Janda - L. Janda, Kudlička. Diváci: 200.

Studénka: Horyl (od 54. Baldik) - Bolek, Veselský, Holanik, Janečka, Lindovský, Řehulka, Tatarčík, Pokorný, Křivák, Kaňovský, Orszulik, Sochorek, Martinčík, Lyčka. Trenér: M. Pokorný st.

HC Rožnov p.R.: Mizera (Hnilica) - Bambuch, Růčka, Bártek, Švrček Jakub, Švrček Jiří, Valentík, Vaculín, Holý, Kroupa, Vyvíjal, Duda, Skopal, Švajda, Mikuda, Babiš, Krátký. Trenér: M. Martyčák.


 

Vynikající vstup do nové sezóny, zažili v neděli ve Studénce naši hokejisté. Po výborném výkonu si vezou ze Studénky 3 body.

Body jsou důležité i proto že 2.kolo stojíme kvůli lichému počtu účastníků, 18.10.2014 zajíždíme na led Bohumína a 25.10.2014 nás čeká jeden z favoritů soutěže HC Kopřivnice.

Hodnocení trenéra Jana Kunčického zápasu se Studénkou:

 K utkání jsme nastoupili v rámci letošních možností kompletní a bylo to vidět. Troufnu si říci, že jsme byli lepší mančaft, přestříleli jsem soupeře a kromě závěrečného tlaku podpořeného hrou 6-3 nás Studénka prakticky nezatlačila na delší dobu k bráně. Jako tým jsme sehráli podařené utkání a byl bych rád, abychom vše potvrdili v dalších zápasech – hráči dělali přesně to, co po nich požaduji a navíc výborně bruslili a odměna je tento výsledek. Dařilo se všem pětkám, hezké góly padly po akcích Martina Kroupy a Honzy Mikudy, brankář Mizera až na minelu při první brance podal dobrý výkon. V závěru zaúřadoval až do té doby přesný rozhodčí a poslal neoprávněně Studénku do několika násobné přesilovky… a to se v závěru nedělá. Pokud si kluci uvědomí, že vyhrávat umí a je to jen v jejich hlavě, a budou na utkání docházet, pak máme šanci „vysoká očekávání nejmenovaných favoritů soutěže“ notně nalomit. Ještě jednou děkuji za hezký dárek k narozeninám J.