Vítězný zápas s NJ po nájezdech

22.01.2017 11:34

HC Rožnov pod Radhoštěm - HK Nový Jičín "B" 5:4np (1:0,1:2,1:1)

Branky: 7:41 Švajda (Kunčický, Valentík), 28:40 Kroupa (Vyvíjal), 44:40 Kroupa, 52:38 Holý (Kroupa,Vyvíjal), rozh. nájezd  Vyvíjal

Vyloučení: 4:6    Využití: 1:0

Diváci: 70 diváků

Sestava: Hnilica (Mizera)- Švrček, Skopal, Bambuch, Babiš, Valentík- Vyvíjal, Kroupa, Cvečka, Krejčí, Prycl, Kunčický, Švajda, Dostál, Holý

 

 První třetina zápasu dvou celků z chvostu tabulky dopadla lépe pro nás. V 8.minutě vyslal Kunčický do brejku Švajdu, který překonal brankáře hostí Horáka. V první třetině jsme měli několik gólových šancí, ale bohužel pouze jedna zůstala využita.

Do druhé třetiny vstoupili lépe hosté a během minuty dokázali otočit stav utkání na 1:2. Vyrovnání jsme se dočkali po mnoha šancích až ve 29.minutě v přesilové hře z hokejky Kroupy. První dvě třetiny jsme byli rozhodně lepším týmem, ale strašně moc šancí bylo zbytečně spáleno. Mohli jsme rozhodnout a bylo by po zápase a hlavně byly by 3 body. Hostující brankář vyrážel puky před sebe, kde ale chyběl větší důraz na brankovišti.

Ve 43.minutě to byli opět hosté, kdo se ujal vedení v zápase. O minutu později vyrovnal opět Kroupa. Do vedení jsme se dostali v 53.minutě kdy využil Holý závaru před gólmanem a výsledková tabule vypadala hned lépe.  Vedení jsme úplně zbytečně pustili v čase 58:07. Zavařená první formace si nechala dát úplně laciný gól a Nový Jičín zahrál co potřeboval- bod z utkání aby se před námi udržel.

V prodloužení jsme měli první dvě minuty výhodu 4vs3, ale po velkém tlaku jsme to v prodloužení nedokázali rozseknout. Na nájezdy se z naší strany postavil jako první mladý Cvečka, jemuž nebylo celý zápas přáno, ale v nájezdech skvěle překonal Horáka. V první sérii Hnilica vyčapal Mihalův nájezd. Ve druhé sérii uspěl Kroupa i jeden z jičínských, který předvedl skvělý nájezd a nedal Hnilicovi ani čuchnout. Ve třetí sérii proměnil Vyvíjal, a po šesti zápasech jsme konečně dokázali bodovat.

(tr)