Dobrý výkon v Orlové a těsná porážka

01.11.2014 19:18

HC Orlová - HC RpR 4:2

HC Orlová – HC Rožnov 4:2 (1:0,0:1,3:1)

Branky: Bambuch, Mikel, (Kunčický)

Vyloučení: 4:7

Sestava: Dohnálek, (Hnilica) - Bambuch, Švrček Ji, - Růčka, Švrček Ja, - Mikel, Kunčický, - Holý, Kroupa,Vaculín, - Mikuda, Vyvijal, Prycl, - Ukhin, Duda, Babiš, - Krátký.

Trenéři: Martyčák, Kunčický.

Diváci: 250

Rožnov zavítal na led silné Orlové a hned z počátku to pocítil, když v čase 2:55 inkasoval z hole Voznice. V tu dobu byla Orlová lepší a hosté toho moc nepředvedli. Postupem času se rožnovští začali osmělovat a hra se vyrovnala. Vytvořili jsme si i několik slibných šancí hlavně Kroupa když po přihrávce Vaculína mohl skórovat do odkryté branky.

Do druhé třetiny hostující celek vstoupil skvěle. Po 41 vteřinách využil chybu v rozehrávce Bambuch a nekompromisní střelou překonal domácího brankáře Urbánka. To rožnovské vyburcovalo k větší aktivitě a domácí se začínali dostávat do problémů. Snahu však přibrzdily dvě vyloučení v závěru a tak se do šaten šlo za nerozhodného stavu.

Třetí část byla o tom, kdo dá branku tak vyhraje. To se povedlo po pěti minutách domácímu Matějíčkovi a v 49min.v přesilovce 5na3 opět dobře umístěnou střelou Voznica. Za dvě minuty ještě snížil Mikel ale i přes množství slibných šancí to bylo ze strany hostů vše. Pět minut před koncem si domácí bodový zisk pojistili další bankou a i přes snahu hostů a hru bez brankáře se už nic nezměnilo.

Komentář hlavního trenéra Jana Kunčického: Bohuzel jsem hodne zklaman konecnym vysledkem utkani, ktere jsme měli dotahnout kdyz ne k vitezstvi, tak alespon do prodlouzeni. Nekterym hracum se nepodarilo navazat na predchozi utkani, 3 branky padly po chybach, jedna pak v pocetni nevyhode 3-5, kdy jsme se nechali hloupe vyloucit. Prictu-li k tomu nekolik zazdenych tutovek z nasi strany,pak se neni cemu divit, Orlova byla jednoznacne k porazeni. Na centrech chybeli dva hraci a museli jsme improvizovat s jejich nahrazenim, tentokrat me prilis nepotesila hra druheho utoku a nasazeni nekolika jednotlivcu. Doufam, ze potvrdime vzrustajici vykonnost, vyvarujeme se individualnich chyb, nekteri hraci navysi tempo a Horni Benesov a dalsi domaci utkani dovedeme do vitezneho konce.
 

Komentář Martyčák: Ze zápasu jsem měl obavy, aby kluci neměli ze soupeře zbytečný respekt. Potvrdilo se, že se dá hrát s každým. Nebýt totálního vyhoření útočníků a opět několika zbytečných faulů mohli jsme si z Orlové odvézt pohodové body.