Vyřazení, ale s hlavou nahoře! HC RpR - HC Bohumín 6:9

23.02.2017 07:15

HC RpR - HC Bospor Bohumín 6:9 (3:4,2:1,1:4)

Branky: 0:39 Vyvíjal (Kunčický), 1:03 Kroupa (Bambuch), 4:00 Kroupa (Švrček), 29:24 Prycl (Kunčický, Vyvijal), 36:35 Kroupa (Holý, Štefek), 50:09 Kunčický (Vyvijal, Prycl)

Vyloučení: 3:4  Jan Kunčický 10 plus do konce a z Bohumína Kropka 10min  Využití: 1:0

Diváci: 110 diváků

Sestava:  Hnilica (Netolička)- Švrček, Bambuch “C“, Babiš, Valentík- Vyvíjal, Kunčický “A“, Prycl,  - Kroupa, Krejčí, Vaculín, Cvečka, Holý “A“, Dostál, Štefek

 

Pro diváky skvělý zápas, pro trenéry peklo. Vše začalo už v první minutě kdy výborný Filip Vyvijal 1:0, druhá lajna a Martin Kroupa 2:0 a koncert domácích dokončil opět Martin Kroupa 3:0 ve 4 minutě po po Švrčkově pasu a samostatném úniku. Na to reagoval hrající trenér Bohumína Marek Ivan oddechovým časem ve čtvrté minutě a burcováním svých svěřenců. Bohužel budíček mu vyšel a do minuty Mikšan snížil, v čase 6:06 už to bylo jen o gól. Domácí jako by přestali bruslit a k tomu zranění Kamila Valentíka který musel odstoupit ze zápasu a přetížená obrana ve které zůstali z beků jen Bambuch a Švrček doplněná útočníky Babišem a Holým nestíhala. I tak klobouk dolů. V 10 minutě už to bylo 3:3 a hra se pomalu uklidnila. Třetina se bohužel skončila gólem hostí, kteří v této fázi byli lepší .

Domácí nic nevzdali a do druhé třetiny vletěli jako uragán a před Bohumínskou brankou bylo horko, bohužel nic tam nechtělo spadnout. Až v 30minutě Tomáš Prycl zařídil vyrovnání a 37 minutě Martin Kroupa dokončil v rychle využité přesilovce hattrick 5:4 pro domácí. Další velké šance měl Štefek, bohužel nedal a zase se opakovala situace z první třetiny a z ničeho gól Bohumína do šatny 5:5.

Do třetí třetiny vyrukovali lépe hosté a v 45 minutě se opět ujali vedení v 50minutě zvýšili na 5:7, aby v zápětí Jan Kunčický snížil a dal domácím šanci. Šance na srovnání byly, ale v zadu se hrálo na riziko a Bohumín trestal 6:8. Následovala ještě velká šance Vaculína a velký závar který potřebným gólem neskončil. Devátý gól padl do prázdné brány domácích.

A tak skončil výborný zápas a i celá sezona pro HC RpR. Ogaři si hrábli a ukázali velkou chuť sezónu prodloužit, ale Bohumín byl lepší. Škoda že takových domácích zápasů nebylo víc. Chybu je třeba vidět v přípravě a počátku sezony kdy zápasy vůbec nevycházely a samozřejmě v chybějících becích. Holt malý klub, ale plný patriotů!

Luboš Poruba trenér HC RpR: Dneska kluci ukázali srdíčko, hrábli si na dno. Dostali jsme opět zase zbytečné góly což byl problém celé sezony, na druhou stranu jsme hlavně v druhé třetině spálili velké šance.