Vysoká prohra v Orlové

02.03.2016 11:51

HC Orlová -HC RpR 7:0

HC Orlová - HC Rožnov pod Radhoštěm 7:0 (2:0, 2:0, 3:0)

 

branky RpR: 2 tyčky

 

sestava: Hnilica (Mizera) - Bambuch, Jiří Švrček, Jakub Švrček, Mynarčík - Kroupa, Skopal, Vyvijal - Babiš, Holý, Prycl - Kocur, Holiš

 

Pro domácí, dvojí motivace zvítězit: 1. vrátit prohru z dohrávky v minulém týdnu, 2. oslavit před domácím publikem titul v případě výhry s předstihem jednoho kola

 

Čekal se velký nápor domácích hned od prvních minut, ten však nepřicházel, naopak byli to hosté kdo měl z počátku více brankových příležitostí a zazvonili na tyč domácí branky. Vlažné tempo domácích a bezbrankový stav trval do 15minuty, kdy se krásně po buly trefil švihem domácí hráč. Za 3 minuty bylo 2:0 kdy domácí využili přesilovou hru. Orlová se uklidnila přidala na obrátkách a v prostřední třetině vstřelila další 2 góly. Hosté po brejku pouze opět orazítkovali tyč brankové konstrukce. Ve třetí třetině vedoucí celek soutěže nepřipustil žádné drama a v poklidu navyšoval skóre na konečných 7:0. Hosté se v zápase střelecky neprosadili a všechny jejich šance s přispěním tyček, polapal pozorný domácí gólman Urbánek.

 

Škoda neproměněných šancí z úvodu utkání, kdy se Orlová hledala. Utkání mohlo vypadat zajímavěji. Skóre vypadá hrozivě, ale šance na 3-4 branky jsme měli, nějak nám vyschl střelecký prach. Nicméně Orlová zvítězila zaslouženě a pouze jim musíme sportovně pogratulovat jako šampionu celé krajské soutěže.

 

V sobotu hrajeme poslední zápas sezóny doma s druhým týmem soutěže Studénkou. Pokusíme se rozloučit s nepříliš povedenou sezónou vítězstvím.