Pozvánka na HC NJ "B"

13.02.2013 18:11

Všechno při starém, sobota v 17:00 na Bučiskách. Buček bude mít doufejme pivko, klobásku a lavičky budou připraveny pojmout diváky na poslední duel základní části proti HC NJ "B". Nuda určitě nebude, protože první Orlová nehraje play-off o přeborníka kraje, a tak do play off jde 2 až 9-tý celek tabulky. NJ “B“ má stejně bodů jako my a o 2 góly lepší skóre. Má také lepší vzájemný zápas, v NJ jsme prohráli v dramatickém zápase 5:4. Když v základní hrací době porazíme NJ o dva góly tak máme play off jasné. Když o gól budeme doufat že v posledním kole neporazí SK Karvinou – teoreticky SK Karviná má lepší mužstvo a neměla by v NJ prohrát, nebo budeme muset bodovat na ledě druhé Kopřivnice.

    Nový Jičín „B“ hraje ligu se staršími hráči a juniory , ale cíl mají stejný jako my play-off. V loňském play off tým z NJ překvapil v prvním kole favorizovaný Krnov a vyhrál ve dvou zápasech, potom jej zastavil budoucí vítěz HC Orlová. Proto i když se momentálně béčku z NJ nedaří tým se umí motivovat na těžká utkání a hlavně brankář Kozák byl velká překážka v prvním utkání. Druhý faktor byla přesilovka NJ “B“ z které jsme dostali 2 góly.

Reportáž z minulého utkání: HC NJ B -HC RpR A 5:4

V RpR už NJ B jednou hrál a dle výsledku přesvědčivě vyhrál:

4. kolo   So 20.10. 17:00       Rožnov B - Nový Jičín B   1:5

    Utkání bude velmi těžké a vyrovnané, hrát se musí disciplinovaně a proměňovat šance. Je vždy těžké hrát jedno utkání které rozhodne o úspěchu sezony, to jedno důležité ale už dopadlo dobře HC RpR “B“ –HC RpR “A“ 2:4.  Věřím že hráči si ho budou chtít užít a nebudou svázaní nervozitou jako v Bohumíně kde hodně chtěli a závěr hodně prožívali, což nebylo dobré z hlediska disciplíny. Myslím že v průběhu sezony dokázali že jsou super tým a věřím že fanoušci i přes jakýkoliv výsledek hráče ocení.

bulletin k utkání: zde pod číslem 7.

 

Ještě ohlédnutí za uplynulým víkendem v podobě 4 perliček:
1.) V Jalovci reportáž z Bohumína úplně dopletli, tak nevím když sem redaktor a neumím nic ani opsat je to trapas, příště se musí pocentrovat redaktor Jalovce na správnou stranu
2.) Dle článku v Jalovci z utkání HC RpR "B" a i dle přímých účastníků to konečně schytal rozhodčí Dobeš a Zbyněk Novák (bylo jen otázkou času kdy je někdo inzultuje), tady platí tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne, snad si tito nejlepší rozhodčí v okrese šáhnou na svědomí a Duška s Lyčkou, kteří jsou bez registraček omilostní
3.) Návštěva na B-tým proti TJ HB ~11 platících

4.) 110 diváků chybí k tomu, aby v sezoně navštívilo utkání 1000 platících diváků. Překoná se hranice v posledním zápase s NJ "B"?