Koho chceme v play off?

17.02.2013 18:14

Výhra 10:2 v přímém souboji s NJ "B" rozhodla, že na 99% je jistý postup do play-off z posledního místa (M.Martyčák: Dokuď to neuvidím v tabulce tak tomu nevěřím, organizačních úprav jsem už zažil několik. ). První Orlová nehraje, tím pádem je na prvním místě pro play off Kopřivnice. Kopřivnice drží první místo před TJ Horním Benešovem o dva body. Pikantní je že v Kopřivnici hrajeme poslední zápas základní části, když v Kopřivnici prohrajeme máme v play-off právě ji. Kdybysme vyhráli a TJ HB taky tak hrajeme právě proti tomuto celku, v loňském roce jsme s nimi v play off prohráli 2:1 na zápasy.

V rychlé polozápasové anketě si většina hráčů přeje do čtvrtfinále play off HC Kopřivnici:

Důvody jsou jasné: derby zápas, blízká vzdálenost mezi městy a taky určitě přijatelný styl hry - rychlý kombinační, určitě zájem lidí by byl větší, dalším faktorem je HB samotný.

  V Horním Benešovu se nevyhrává a dostává se naloženo i fyzicky, taky jízda 2 hodiny autobusem není časově a finančně zajímavá. Soupeř není ani divácky tak atraktivní jako Kopřivnice.

 

Horní Benešov do play off si přál jen Tomáš Holý. V loni nás vyřadili a máme jim co vracet, chtěl bych jim to s tímto týmem vrátit.

 

 

Kopřivnice v Orlové prohrála, poslední zápas v sezoně HC Kopřivnice -HC RpR "A" rozhodne na koho narazíme v play off.